© 2020 Leva Loppan

Startsida.

Aktuellt.

Atlaskorrigering.

Kraniosakral.

Klassisk massage.

Mikromassage.

Anekdot.

Mina böcker.

Beställa böcker.

Tidningsartiklar.

Länkar.

Avbokningspolicy.

Kontakt.

Atlaskorrigering - mjukt, behagligt & effektivt

Varför utbildade jag mig så att jag kan utföra atlaskorrigeringar?

 

Här kommer en liten anekdot:

 

Jag, Anneli Nilsson, var ca 20 år och kände en rätt stor knöl vid mitt vänstra öra och blev rädd att det var något allvarligt. På den tiden hade jag inte så stor kunskap i anatomi, så jag bokade en tid och fick träffa en läkare. Läkaren sa att han inte visste vad knölen var för något och tog ett cellprov. Jag fick gå hem och invänta svar. Efter ett par veckor kom ett brev med en kallelse till sjukhuset igen, då de inte hade fått tillräckligt med celler för att göra en bedömning. När jag kom till sjukhuset på andra besöket fick jag träffa en annan läkare och han kände på knölen, samt konstaterade att han inte hade någon aning om vad det var för något. Han ville inte ta något nytt cellprov, utan skickade mig på datortomografi, det vill säga skiktröntgen. Efter att ha studerat skiktröntgen meddelade han mig att: ”Jag har inte hittat något fel, så knölen är nog inte något farligt”

 

Eftersom jag hade mycket problem med värk i huvud, nacke och rygg på den tiden, gick jag ett tag efter sjukhusbesöken till en kiropraktor och passade på att fråga honom om han hade någon aning om vad knölen var för något. Då kände han på den och utbrast omedelbart: ”Jamen, det är ju atlaskotans utskott! Din atlaskota är vriden och det är därför utskottet känns så väl” Han hade dock inte någon teknik för att rätta till atlaskotan, så jag fick gå hem med min vridna atlaskota för att fortsätta ha den vriden i ca 20 år till, med värk och fortsatta besvär.

 

Under en kundbehandling här på Leva Loppan ca 20 år senare kom räddningen. Jag hade inte berättat för kunden om mina problem med atlaskotan och vi pratade inte ens om atlaskotor, då kunden plötsligt utbrister: ”Har du hört att det går att rätta till atlaskotan?”

 

Efter behandlingen googlade jag genast om ämnet och gick därefter på behandling och fick min atlaskota korrigerad, varpå jag blev mycket bättre i nacke och rygg och fick bättre hälsa. Senare utbildade jag mig och idag rättar jag till atlaskotor på andra!

 

Slutsats av anekdoten?

 

Ja, om jag när jag upptäckte knölen i 20-årsåldern hade haft den kunskap i anatomi som jag har idag, så hade jag direkt förstått att det i själva verket var utskottet på atlaskotan. Frågan är varför två läkare som är utbildade i anatomi inte förstod det? Frågan är även hur de kunde missa på skiktröntgen att min atlaskota var vriden ur sin rätta position? Beats me!

 

 

 

PS. Det finns vissa personer inom skolmedicinen som menar att det är en bluff att

atlaskotan kan vridas ur sin rätta position, samt att den kan rättas till. Jag säger kort och gott: De har FEL och deras uttalanden bygger på okunskap i ämnet. Leva Loppans atlaskorrigeringar är på riktigt, det fungerar och det går att bevisa. Mjuk, behaglig och effektiv behandling med mina händer. 0% ryck & knyck. DS.

 

 

 © 2020 Leva Loppan